top of page
IMG_20200823_143536.jpg
ARRANGEMENTER 2020
Musik og lyrik

Lyrisk Vendekreds i Richard Winthers Hus

De sidste to søndage i august er der ekstra attraktioner i det fantastiske Richard Winthers hus i Vindeby på Vestlolland, når den næsten lokale digter Jesper Lützhøft som vært inviterer lyriske og musikalske venner til at læse op og spille klassisk musik for de besøgende.
Søndag d. 23. august medvirker lyrikeren Lene Henningsen, digteren Peter H. Olesen og cellisten Tobias van der Pals med Jesper Lützhøft som vært.


Søndag d. 30. august medvirker digterne Marianne Larsen og Nina Malinovski og fløjtenisten Anna Juuliska Nykvist - også denne gang med Jesper Lützhøft som vært.
Begivenhederne finder sted hhv. kl. 14.30 og kl. 16.00, og det foregår i al sin enkelhed på den måde, at musik efterfølges af oplæsning, der efterfølges af musik, der efterfølges af oplæsning osv. i ca. 50 minutter - så holdes der en lille pause inden seancen gentages, men hvem ved, om ikke de medvirkende finder på noget nyt 2. gang?!

Vi håber at vejret er smukt, så det kan foregå i husets gårdhave; men hvis vejret ikke tillader det, vil vi gå inden døre og lave "salon".


Når man har betalt sin entre til museet, er det gratis at overvære oplæsningskoncerten. Det vil være muligt at snakke med de medvirkende kunstnere og evt. købe bøger mm., der kan blive signeret af forfatter eller musiker.


Det er blevet muligt at realisere de to søndages arrangementer p.gr.a. statens pulje til kulturarrangementer i en Corona-tid, og der vil derfor blive taget behørigt hensyn til afstandskrav mm

Klik på billederne for større format.

bottom of page